TWO TONE CRANKBAITS

RIVER 7 Crankbaits; bij alle crankbaits de enige in de wereld met aan elke kant een andere kleurencombinatie. Vissen kunnen nu eenmaal niet beide kanten tegelijk zien. Bedacht, ontwikkelt en gebruikt tijdens de – www.worldcupserie.com – Designed by experience – Made with passion.

R7 approved by World Crank Cup & World Crank Elite.

UNIEKE KLEUREN COMBINATIES

Tijdens de World Crank Cup heeft dit model zich bewezen. De unieke kleurencombinaties van al de RIVER 7 crankbaits zijn bijzonder – en ze vangen! Geschikt om tussen de platen te vissen, maar ook op ondiepe zandplaten tussen kribvakken. De plug heeft een bijzondere uitslag waardoor roofvissen getriggerd worden. Een roofvis zwemt niet eerst om een Crankbait heen voordat deze aavalt. Vandaar dat met aan elke kant een andere kleur je meer kans maakt op een aanbeet. Willem Stolk won de World Crank Cup en werd twee maal 2e tijdens de World Crank Cup en World Crank Elite – met eigen ontwerp en kleuren combinaties. 

ELKE KANT EEN UNIEKE KLEUR

Alle RIVER 7 Crankbaits worden geleverd zonder haken en splitringen. Deze zijn apart verkrijgbaar om zelf je eigen Crankbaits te tunen. Het gebruik van twee splitringen op de achterste haak zorgt ervoor dat je minder vis verspeelt. De haakmaat kan door het gebruik van dubbele splitringen ook worden aangepast; haakmaat 4.

Two Tone Crankbaits (elke kant een unieke kleur). 50% meer kans op een aanbeet. Geschikt voor Snoek, Snoekbaars, Baars en Roofblei.

Dieptebereik R7 Two Tone Crankbaits

CRANKBAITS R7 SR

CRANKBAIT R7 SR

COLOR: GREEN PERCH

De R7 SR is een subliem kunstaas. Net boven de planten. Tussen de planten. Ondiep over keien. Hij waggelt erdoor -en overheen. Mega aantrekkingskracht en allesvanger. Een van de favorieten van Willem Stolk. Dieptebereik 80 cm a 1 meter. Verkijgbaar in 5 Two Tone kleuren. 

 

CRANKBAIT R7 SR

COLOR: RED GOLD PERCH

De Red Gold variant is een combinatie waar zowel snoek en baars niet vanaf kunnen blijven. Net boven de planten. Tussen de planten. Ondiep. Waggelt erdoorheen. Mega aantrekkingskracht en allesvanger. Meer dan eens bracht deze Two Tone succes. Dieptebereik 80 cm a 1 meter. Verkijgbaar in 5 Two Tone kleuren. 

 

CRANKBAIT R7 SR

COLOR: LICHTNING

Tijdens World Crank Elite ving Willem hier zijn baarzen mee. Op een ondiepe zandplaat waar de plantjes nagenoeg weg waren, maar waar toch een aantal fraaie baarzen lagen. Dieptebereik 80 cm a 1 meter. Verkijgbaar in 5 Two Tone kleuren. 

 

CRANKBAIT R7 SR

COLOR: GHOST

De R7 SR Ghost schittert door de Two Tone kleuren. Net boven de planten. Tussen de planten.  Mega aantrekkingskracht en allesvanger. Tijdens de World Crank Cup telkens weer een vangend kunstaas. Dieptebereik 80 cm a 1 meter. Verkijgbaar in 5 Two Tone kleuren. 

CRANKBAIT R7 SR

COLOR: GOLD PERCH

Tijdens de World Crank Cup is deze shallow runner telkens weer een game changer gebleken. Een echte must have. Werpt strak en precies. Een ongekende actie wanneer snel of langzaam binnen gevist. Dieptebereik 80 cm a 1 meter. Verkijgbaar in 5 Two Tone kleuren. 

Onderstaande Two Tone Cranks zijn er in drie maten:

R7 MD (3,2 meter diep) – R7 MDR (3,4 meter diep) – R7 DD (4+ meter diep). Op de filmpjes is de R7 DD te zien – de diepste variant.

CRANKBAIT R7 DD

COLOR: GHOST PERCH

De R7 DD zoekt langzaam maar zeker die diepte op. Werpt uitstekend. Niet te snel binnen vissen is de truc om hem op diepte te krijgen. Dit model is suspending en heeft een unieke actie -en uiteraard de Two Tone kleuren. Tijdens de World Crank Cup heeft dit model al meer dan eens bewezen een heuse topper te zijn. Dieptebereik: 4+ meter. Verkrijgbaar in 5 Two Tone kleuren. 

CRANKBAIT R7 DD

COLOR: FLUORO PERCH

De R7 DD zoekt langzaam maar zeker die diepte op. Werpt uitstekend. Niet te snel binnen vissen is de truc om hem op diepte te krijgen. Dit model is suspending en heeft een unieke actie -en uiteraard de Two Tone kleuren. Tijdens de World Crank Elite ving Willem hier zijn snoekbaarzen mee. Dieptebereik: 4+ meter. Verkrijgbaar in 5 Two Tone kleuren.

CRANKBAIT R7 DD

COLOR: RED GOLD PERCH

De R7 DD zoekt langzaam maar zeker die diepte op. Werpt uitstekend. Niet te snel binnen vissen is de truc om hem op diepte te krijgen. Dit model is suspending en heeft een unieke actie -en uiteraard de Two Tone kleuren. Willem vist deze crankbait graag uiterst traag. Een must have. Dieptebereik: 4+ meter. Verkrijgbaar in 5 Two Tone kleuren. 

CRANKBAIT R7 MD

COLOR: CREEN CRAW

CREEN CRAW Two Tone is een heuse killer. Je kan het eigenlijk al zien – wat een kleuren. En met de unieke actie op helder water een snoekvanger -en wat donkerder water goed voor baars. Een heuse topper. Dieptebereik: 3,2 meter. Verkrijgbaar in 5 Two Tone kleuren.

CRANKBAIT R7 MD

COLOR: GOLD PERCH

GOLD PERCH Two Tone is zo’n kleuren combo die het overal goed doet. Vis je op het Haringvliet, Amer of Hollandsdiep – overal vang je ermee. Vooral snoekbaars en snoek kunnen er niet afblijven. Dieptebereik: 3,2 meter. Verkrijgbaar in 5 Two Tone kleuren.

CRANKBAIT R7 MD

COLOR: ORANGE CRAW

ORANGE CRAW Two Tone heeft een geel oranje buik – terwijl zijn broer een geel groene buik heeft. Dergelijke kleuren details doen er vaak toe – vooral als het water wat troebeler is. Baarzen en snoekbaarzen lusten hem rauw. Dieptebereik: 3,2 meter. Verkrijgbaar in 5 Two Tone kleuren.

CRANKBAITS 1.8 MTR

TWO TONE CRANKBAITS

Tijdens de World Crank Cup heeft dit model zich bewezen. De unieke kleurencombinaties van al de RIVER 7 crankbaits zijn bijzonder – en ze vangen! Geschikt om tussen de platen te vissen, maar ook op ondiepe zandplaten tussen kribvakken. De plug heeft een bijzondere uitslag waardoor roofvissen getriggerd worden. Een roofvis zwemt niet eerst om een Crankbait heen voordat deze aavalt. Vandaar dat met aan elke kant een andere kleur je meer kans maakt op een aanbeet. Willem Stolk won de World Crank Cup en werd 3 maal 2e tijdens de World Crank Cup en World Crank Elite – met eigen ontwerp en kleuren combinaties.

Alle RIVER 7 Crankbaits worden geleverd zonder haken en splitringen. Deze zijn apart verkrijgbaar om zelf je eigen Crankbaits te tunen. Het gebruik van twee splitringen op de achterste haak zorgt ervoor dat je minder vis verspeelt. De haakmaat kan door het gebruik van dubbele splitringen ook worden aangepast; haakmaat 4.

Two Tone Crankbaits (elke kant een unieke kleur). 50% meer kans op een aanbeet. Geschikt voor Snoek, Snoekbaars, Baars en Roofblei.

The Dude – Bad Red

The Dude – Brown Olive

 

The Dude – Gold Shiner

 

The Dude – Green Lightning

 

The Dude – Yellow Believer

 

THE DUDE

COLOR: GOLD TIGER

GOLD TIGER Two Tone Dude is een allesvanger. Voor velen inmiddels een favoriet op relatief ondiep water. Doet het goed op stilstaand en stromend water. Alle soorten rovers vangsten zijn al gemeld aan deze combo.

Bewezen tijdens World Crank Cup

 

Tijdens de World Crank Cup heeft ook dit model zich bewezen. De unieke kleurencombinaties van alle RIVER 7 crankbaits zijn bijzonder – en ze vangen! Geschikt om op zandplaten vissen -of over structuren te laten stuiteren. De plug heeft een uitdagende uitslag waardoor roofvissen getriggerd worden. Een roofvis zwemt niet eerst om een crankbait heen voordat deze aanvalt. Vandaar 50% meer kans op een aanbeet.

TWO TONE CRANKBAITS 2.9 MTR

Deze crankbait heeft een unieke actie -en aan beide kanten een andere kleur. Een bewezen kleurencombinatie. Ze vangen gewoon! Dankzij de vorm laat deze crankbait zich prima door stromend water vissen. De zwemlip is ontworpen om snel op diepte te komen en te blijven. De plug loopt tot 2,9 meter diep. Uiteraard  kan je zonder problemen ook boven 4 of 5 meter water vissen; Ze komen hem halen! Geschikt voor Snoek, Snoekbaars, Baars en Roofblei. Een altijd vangend kunstaas wat je gewoon moet hebben.

Doppelganger – Bad Red

Doppelganger – Green Lightning

 

Doppelganger – Yellow Believer

 

DOPPELGANGER

COLOR: GOLD SHINER

GOLD SHINER Two Tone was de eerste kleuren combo die Willem maakte en waarmee hij veel baars ving. Langzaam binnen vissen is de truc met dit model. De waggel zit er dan goed in.

DOPPELGANGER

COLOR: GOLD TIGER

GOLD TIGER Two Tone is een combinatie die je gewoon moet hebben. Een altijd vangende combinatie. Tijdens de World Predator Classic ving Willem hier zijn snoeken en baarzen mee.

DOPPELGANGER

COLOR: BROWN OLIVE

BROWN OLIVE Two Tone is een favorietje van velen. De afwisseling van gold en lichte kleuren blijkt te werken. De ratel zorgt voor een atractief geluid. 

CRANKBAIT – ORGANIZER ( GEVULD)

 Deze box kan diverse maten crankbaits herbergen. RIVER7 heeft een andere kijk op het bewaren van crankbaits. River7 verkoopt al haar crankbaits zonder dreggen. Cranks worden vaak na het vissen in een doos bewaard, daar gaat het mis. Haken roesten binnen no time, vandaar dat wij onze cranks zonder haken bewaren. De haken worden tijdens het vissen bevestigd. Zo gebeurt en goed voor het behoud van je haken.

Specificaties:

– 51 cranks
– 1 spitringtang

Afm. 27 cm x 17 cm x 12 cm

FIND A DEALER / WEBSHOP

Zoek de dichtsbijzijnde winkel of koop online RIVER 7 producten.

VERKOOPPUNTEN/WINKELS IN NL

LAGE ZWALUWE
RAAMSDONKVEER
SINT MAARTEN
ZWOLLE

 

VERKOOPPUNTEN/WINKELS BUITENLAND

FRANKRIJK
BELGIE

 

 

CONTACT

MOBILE +31 -(0)6 51 77 62 73
EMAIL info@river7.nl

STUUR EEN BERICHT

 

BEZOEKADRES
Kwistgeldweg 7
4926 DA LAGE ZWALUWE