BUILDING DREAMS

RIVER 7 producten zijn bedacht en ontwikkeld met passie. Het inmense rivierengebied is waar de inspiratie wordt opgedaan. Willem Stolk en Jochem Myjer volgen en leven hun droom. Het maken van perfecte producten die de beleving op en aan het water nog mooier maken. Niet voor de massa. Wel voor de liefhebber en specialisten.

LESS IS MORE

Onder het motto LESS IS MORE wordt eigenlijk elk proces binnen RIVER 7 benaderd. Zo willen we zo min mogelijk verpakkingen. Geen crankbaits, lijnen of haken in plastic doosjes dus. Ook geen hengels in dure foudralen die uiteindelijk niet worden gebruikt. Alles wat niet nodig is doen we niet. Beter voor mens en millieu.

TWO TONE CRANKBAITS

Alle producten binnen de range zijn uniek. De hengels zijn gemaakt van de beste grondstoffen, gevlochten lijnen per techniek, haken speciaal voor crankbaits en de crankbaits met een uniek design en met altijd aan elke kant een andere kleur. Weg van de massa. Op weg naar perfectie. Met de hand vervaardigd met passie. Allemaal bedacht en ontwikkeld in Nederland. Daar zijn we super trots op.

GREEN LABEL

Binnen RIVER 7 is het onze missie om zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken. Alle producten bevatten 75% minder plastic. Geen plastic doosjes. Geen gespoten karton. Geen overbodig verpakkingsmateriaal. Ook de keuze om haken en splitringen apart aan te bieden heeft een diepere gedachte: haken roesten meteen. Zeker als ze nat worden bewaard -en dat gebeurt nou eenmaal. De haken moeten dan toch worden vervangen -wat eigenlijk niet hoeft- als je de splitringen en haken zelf monteert wanneer dit nodig is. Samen helpen we hiermee de ‘natuur’. En uiteindelijk is het ook vis-technisch beter.