R7 TUNGSTEN, SWIVELS, TERMINAL TACKLE

R7 Tungsten jigs

R7 Tungsten jigs

R7 Tungsten jigs

R7 TUNGSTEN JIGHEADS PER 2 VERPAKT

 Tungsten is 1,8 x zwaarder dan lood en is hoog geleidend. Dat wil zeggen dat je elk hard stukje bodem -of aanbeet- beter voelt dan wanneer je lood gebruikt. Vistechnisch dus veel beter. Helaas is tungsten (ook wel wolfraam genoemd) een stuk duurder omdat de grondstof hiervoor schaars is. Verkrijgbaar in haakmaten: 3,4,5 in de gewichten 5,7,10,12 gram. Verpakt per twee stuks.

 

CRANKBAIT DREGGEN

Dregen met een kortere steel en een iets bredere bocht zijn voor crankbaits ideaal. Vlijmscherp en exact op maat voor onze crankbaits.  De dreg met een dubbele splitring op de achterste positie van een crankbait zorgt ervoor dat de dreg beter blijft zitten. Bedacht en gebruikt door Willem Stolk tijdens de World Crank Cup Series.

RIVER 7 Crankbait Dreggen, verkrijgbaar in drie maten;

Haakmaat 8 per 6 stuks 

Haakmaat 6 per 6 stuks

Haakmaat 4 per 6 stuks

SPLITRINGEN

Alle River 7 crankbaits kan je zelf fine tunen met onze splitringen en dreggen. Juist door niet alle crankbaits te voorzien van haken en splitringen roesten ze niet. In de meeste crankbaits dozen zijn haken en splitringen verroest. Door alleen de crankbaits die je direct gebruikt te voorzien van dreggen en splitringen heb je altijd top materiaal om mee te vissen -en verspeel je minder vis.

3 maten splitringen

3,5 mm splitring per 20 stuks

4 mm splitring per 20 stuks

5 mm splitring per 20 stuks

 

SWIVELS

Voor de finesse visserij hebben we twee maten snap/swivels die oersterk en toch dun zijn. Verkrijgbaar in 2 maten, groot en klein en gaan per 10 stuks.

TANGETJE VOOR KLEINERE SPLITRINGEN

Met deze splitringtang kan je alle benodigde splitringen en dreggen op de RIVER 7 Crankbaits monteren. Juist geschikt voor de kleinere splitringen.

SPLITRING TANG

Met deze splitringtang kan je ook lijnen doorknippen…

TANG

Verkrijgbaar in drie kleuren.

FIND A DEALER / WEBSHOP

Zoek de dichtsbijzijnde winkel of koop online RIVER 7 producten.

VERKOOPPUNTEN/WINKELS IN NL

LAGE ZWALUWE
RAAMSDONKVEER
SINT MAARTEN
ZWOLLE

 

VERKOOPPUNTEN/WINKELS BUITENLAND

FRANKRIJK
BELGIE

 

 

CONTACT

MOBILE +31 -(0)6 51 77 62 73
EMAIL info@river7.nl

STUUR EEN BERICHT

 

BEZOEKADRES
Kwistgeldweg 7
4926 DA LAGE ZWALUWE