Verzenden & retourneren

Verzenden

River 7 verstuurt op donderdag alle bestellingen die zijn geplaatst. Bestellingen op nationale feestdagen worden de volgende verzenddatum verstuurt. Je kan een bestelling wijzigen voordat deze wordt verstuurd door contact op te nemen met onze klantenservice.

Verzendkosten

Verzendkosten worden in de webshop doorberekend, volgens de geldende tarieven.

Levering

River 7 levert in Nederland en België en maakt gebruik van koeriersbedrijven zoals o.a. PostNL. Nadat je bestelling is aangemeld bij het koeriersbedrijf ontvang je per mail een bevestiging met daarin een Track & Trace code. Via de website van het koeriersbedrijf kan je jouw bestelling volgen. Bij aflevering zijn de voorwaarden van de bezorgservice van het koeriersbedrijf van toepassing.

Herroepingsrecht; Intrekken van je bestelling

Je hebt het recht om de bestelling, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen na ontvangst te herroepen. De herroepingsperiode begint vanaf de dag dat het laatste artikel van je bestelling is bezorgd. Dit doe je door het bijgeleverde retourformulier in te vullen en met de artikelen te retourneren. Of laat schriftelijk weten dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht door middel van een e-mail: klantenservice@river7.nl

Kosten en gevolgen van de herroeping

Kosten voor het terugzenden van de bestelling bij herroeping zijn voor eigen rekening. Nadat je bestelling in goede orde door River 7 is ontvangen betaalt zij het aankoopbedrag (inclusief de leveringskosten van de heenzending) terug. Voor de terugbetaling maakt River 7 gebruik van de betalingswijze waarmee je bestelling is gedaan. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. River 7 kan een terugbetaling vasthouden totdat de artikelen retour zijn ontvangen of een bewijs is geleverd dat de artikelen aan haar zijn geretourneerd.

Retourneren

Indien je niet tevreden bent over het artikel kan je dit binnen een termijn van 14 dagen aan River 7 retourneren. Je kan het artikel aan ons terugsturen via de post of op afspraak retourneren. Voor het omruilen in onze winkel verwijs ik je naar de verkoopdagen op onze site.

Retourformulier

Voor het retourneren via de post heeft River 7 een retourformulier opgesteld. Wij verzoeken je dit formulier in te vullen en samen met het te retourneren artikel(en) in de originele verpakking te sturen naar:

River 7
Kwistgeldweg 7
4926 DA Lage Zwaluwe

Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, zo ook het risico van het retourtransport. River7 accepteert retourzendingen als:

– Het product ongebruikt en/of ongedragen is.
– Het product zich in de originele verpakking bevindt.
– Het product compleet, in goede staat en werkend retour komt.

River 7 stuurt een bevestigingsmail, zodra het product retour is ontvangen.  

Indien dit product in goede orde is ontvangen, retourneert River 7 het aankoopbedrag. Voor de terugbetaling maakt River 7 gebruik van betalingswijze waarmee je bestelling is gedaan. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

River 7 kan een terugbetaling vasthouden totdat de artikelen retour zijn ontvangen of een bewijs is geleverd dat de artikelen aan haar zijn geretourneerd. Indien je het geld op een andere manier wenst te ontvangen, kan je dit per mail aan River 7 kenbaar maken.

Download hier het retourformulier. Vul het retourformulier duidelijk en zo compleet mogelijk in. Voeg het formulier bij uw retourzending. Zonder retourformulier nemen we de retour niet in behandeling.

Garantie

Op alle aangeschafte artikelen van River 7 zijn de algemene garantievoorwaarden van toepassing. Heb je een vraag of klacht over een bestelling of product, neem dan contact met ons op via de email: klantenservice@river7.nl.